Iedere maand kiest GekvanDieren.nl een Dierenwinkel van de Week. Want, sommige dierenwinkels verdienen het om even in het zonnetje gezet te worden. Deze maand: Huisdierenwereld Diebo in Nieuwegein.

Diebo noemt zichzelf een megastore en bij een bezoek is daar eigenlijk weinig op af te dingen. De winkel, die ietwat troosteloos op een industriegebied is gelegen, heeft enorm winkeloppervlakte met een eindeloze verscheidenheid aan producten.

Van een extreem uitgebreide aquariumafdeling tot een gevarieerde reptielenafdeling en showroom van krabpalen voor katten: je vindt het eigenlijk allemaal wel bij de Diebo.

Diebo wordt geroemd om de goede service die er geboden wordt met werknemers die weten waar ze het over hebben. Omdat de winkel zo groot is, beperken de meeste medewerkers zich tot één afdeling. Dit heeft ertoe geleid dat iedereen een expert is op het gebied van de producten en dieren die zij verkopen op hun afdeling.

We raden je aan bezoekje aan de Diebo aan, zelfs als je niet iets specifieks nodig hebt. Omdat Diebo altijd bezig is met innovatie op huisdiergebied (van automatische voeders tot prachtige showaquaria), is het niet alleen een winkel met een mooi aanbod, maar ook een plezier om eens rond te neuzen als dierenliefhebber.

(Foto: Diebo.nl)